Praktik med Staden vi vill ha

(In english below)

Nu finns det möjligheter att göra praktik med Staden vi vill ha. Det kan vara en del av en utbildning, kortare projekt, som arbetssökande eller liknande. Det finns många olika saker som vi behöver hjälp med och en kan även komma med egna idéer på vad en vill göra. Kort eller långt, hel eller deltid, med start till sensommaren eller hösten.

Sprid ordet till andra som kan vara intresserade! Här finns evenemang på facebook

……………………..……………………..……..

Några möjliga praktikprojekt

Kommunikation, media och it
Arbeta med att kommunicera utåt vad som är på gång i Staden vi vill ha genom t.ex; inlägg till hemsida och facebook, foto, film, radioinslag – podcast, pressmeddelanden, tryckmaterial, arrangera flashmob eller andra oförutsägbara sätt att sprida ordet.

Utveckla hemsidan
Utveckla hemsidan genom att t.ex; göra ett upplägg för att presentera alla förslag vi får in (t.ex. som gbg 400 år, http://www.goteborg2021.com/alla-ideer), göra en interaktiv “tidslinje” som en översikt för vad som hänt och ska hända m.m.

Organisering av arrangemang
De arrangemang som vi har framför oss just nu hittar du HÄR. Det går också bra för studenter att göra praktik hos oss via Miljöbron, läs mer på http://vastragotaland.miljobron.se/student/uppdrag/

Förutom detta kan en även vara med som samtalsunderlättare under förslagsmöten, diverse fix och koka kaffe!

Kontakta oss om du är intresserad eller vill veta mer på stadenvivillha@gmail.com, på facebook eller ring Malin på 070 587 88 47.

……………………..……………………..…………………..

Om Staden vi vill ha
Staden vi vill ha är ett nystartat initiativ, av och för invånare i göteborgsområdet, som vill ta fram människors samlade förslag och prioriteringar.
Första delmålet är att påverka valdebatten under valåret 2014 och skapa ett driv för att utveckla demokratin så att vi som bor i Göteborg kan förändra vår stad! Flera medborgarmöten görs i olika delar av staden under 2013 och en större medborgarstämma den 22-23 mars 2014.

……………………..……………………..………..

Gå med i resurspoolen Du kan gå med i resurspoolen för att hjälpa till när du har tid, med det du kan eller vill lära dig och det du tycker är kul. Fotografera, filma, dokumentera på en aktivietet, hjälp till att sprid information… det finns många små men viktiga saker som vi vill ha hjälp med! Anmäl intresse till resurspoolen genom att fylla i formuläret här eller mejla till resurspool.svvh@gmail.com så kontaktar vi dig.

………………………………………………………

 

Translation: Internships/ trainee jobs at Staden Vi Vill Ha. We now have the possibility to offer internships, short term or long term, as part of an education, etc. There are a lot of things to be done, and all initiatives are welcome. Some of the projects we need help with are: communication, media and IT, developing our homepage, organizing events and planning for the citizen summit. For more information, contact us or call Malin at 070 587 88 47.

 

Kommande evenemang

Det finns inga kommande händelser.

View Calendar

Våra senaste poster på Facebook

Gilla oss på Facebook