Samarbeten

Staden vi vill ha har genom aktiviteter och kontakter byggt upp ett växande nätverk av samarbeten med föreningar, grupper, nätverk och institutioner. Dessa kontakter tar vi med oss i uppbyggandet av arrangemanget och bjuder in till Medborgarstämman.

Arkitekter utan gränser

Boihop

Byggemenskap Högsbo

Chalmers Arkitektur

Ecovillage Svandammen

Filmcentrum Väst

Göteborgs Stadsmuseum

Hyresgästföreningen Västra Göteborg (länken går till sida på facebook, Hyresgästföreningens centrala hemsida finns här.)

Idéverkstan Majorna

Kryddan i Lövgärdet

Kulturhuset Blå Stället

Majornas Samverkansförening

Medborgarkraften

Miljöbron Västra Götaland

Nätverket Biskopsgårdens Framtid

Nätverket Gemensam Välfärd

Omställning Göteborg

Pennygångens framtid

Rätten till staden

S2020 – Socialt hållbarutveckling 2020

Studiefrämjandet

Tidsnätverket i Bergsjön

Tikitut community-based tourism

 

Samarbetet behöver inte innebära att namnen ovan bidrar ekonomiskt, utan innebär främst att vi samarbetar i aktiviteter eller genom att synliggöra varandra och dra nytta av varandras kontaktnät. Att stötta forumet innebär inte att organisationerna förbinder sig att stå bakom det som skrivs i Medborgaragendan.

Har vi missat något samarbete och någon kontakt, meddela någon av oss eller på mejlen stadenvivillha@gmail.com! Tror du att din förening, grupp, nätverk är intresserad av kontakt och samverkan? Hör av dig!

Stödjer finansiellt och med resurser

bild

Västra Götalandsregionen Kultur

SFR-logo-GIF_red

Studiefrämjandet

MSF tradtxcol

Majornas Samverkansförening

hgf

Hyresgästföreningen Region Västra Sverige (länken går till sida på facebook, Hyresgästföreningens centrala hemsida finns här.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>